Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • A jelenlegi keresés túl sok találatot eredményezett, de amennyiben
 • tovább szűkíti a paramétereket, emailben is kaphat értesítést. A feltételnek
 • megfelelő ajánlatokat a rendszer automatikusan generálja minden reggel a
 • CDC Ingatlan adatbázisába előző nap beérkezett ingatlanokból.

Ingatlan kereső - eladó, kiadó ingatlanok

Kiadó Iroda - Bp IV. ker. Dugonics utca - R419985

90 000 Ft

Újpesten, jól megközelíthető helyen, metróállomás közelében, nívós irodaházban kiadó 1 db. 36 nm-es, bútorozott, felújított, klimatizált irodahelység. A rezsiköltség 4 EUR/hó/nm, mely tartalmazza a takarítás, fűtés, villamos energia ellátást, és a vízhasználatot is. Szolgáltatások: (részben díjmentesen) portaszolgálat, internethasználat, parkolás, tárgyaló és konferenciaterem használata, teljes körű postai szolgáltatás, büfé, étterem, stb. Bérleti díj: 6,5-9 EUR/hó/nm.

Kiadó Iroda - Bp IV. ker. Újpest - R419984

59 000 Ft

Újpesten, jól megközelíthető helyen, metróállomás közelében, nívós irodaházban kiadó 6 db. 21, illetve 22 nm-es, bútorozott, felújított, klimatizált irodahelység. A rezsiköltség 4 EUR/hó/nm, mely tartalmazza a takarítás, fűtés, villamos energia ellátást, és a vízhasználatot is. Szolgáltatások: (részben díjmentesen) portaszolgálat, internethasználat, parkolás, tárgyaló és konferenciaterem használata, teljes körű postai szolgáltatás, büfé, étterem, stb. Bérleti díj: 6,5-9 EUR/hó/nm.

Kiadó Iroda - Bp IV. ker. Újpest - R419974

42 000 Ft

Újpesten, jól megközelíthető helyen, metróállomás közelében, nívós irodaházban kiadó 4 db. 15 nm-es, bútorozott, felújított, klimatizált irodahelység. A rezsiköltség 4 EUR/hó/nm, mely tartalmazza a takarítás, fűtés, villamos energia ellátást, és a vízhasználatot is. Szolgáltatások: (részben díjmentesen) portaszolgálat, internethasználat, parkolás, tárgyaló és konferenciaterem használata, teljes körű postai szolgáltatás, büfé, étterem, stb. Bérleti díj: 6,5-9 EUR/hó/nm.

Eladó Telek - Bp X. ker. Fehér út - R419640

980 000 000 Ft

A X. kerületben érvényes hotelre szóló építési engedéllyel eladó építési telek az Örs Vezér tere metróvégállomás mellett. A telekkel egy övezetben fekszik a Hungexpo, valamint a Kincsem Park, mely Európa fővárosai közül egyedülállóan nyújt lehetőséget a hotel leendő vendégei számára a lovas turizmusra. A telek egyedi adottságainak köszönhetően a hotelból teljes rálátás nyílik a lóversenypálya 88 hektáros zöldfelületére, valamint a távolabbi Gellért-hegyre, a budai hegyekre. A BKK hozzájárulásával jogerős engedély van a saját út kialakítására a hotel területén kívül, mely 840 m2 területet nem kell megvásárolni, így a valóságos használat alá kerülő terület 4565 m2, valamint azonnal el lehet kezdeni az építkezést.

Eladó Önálló ház - Bp VI. ker. Terézváros, Nagykörúton kívül - R419465

5 000 000 EUR

Budapest szívében, a diplomata negyedben egy teljesen felújított ingatlan eladó. Az önálló épület eklektikus stílusban épült az 1896-98-as években. Az épületet egy csodálatos kert veszi körül. A homlokzat gazdagon díszített stukkó és épületszobrászata, a két toronnyal és számos terasszal varázslatos megjelenést kölcsönöz. Az előtér külön bejárattal a kert felől is megközelíthető, a hatalmas ablakoknak köszönhetően napfény világítja be a teret. Stílusos belső terek alkalmasak akar irodának, rendelőnek, stúdiónak is. A földszínt és az első szint Millenniumkori benyomást kelt, mely kiváltképpen alkalmas irodának vagy akár rezidenciának is. Ezek a felsőkategóriás helyiségek 4-4,50 méteres belmagasságúak, díszített ólomüveg ablakok, stukkó márvány, faragott ajtók és csillárok. Az épület külső világítással felszerelt és teljes körű biztonsági rendszerrel is ellátott. 5 autó számára van parkolási lehetőség az épületen belül, de adott a lehetőség az épület előtti parkolásra is. Az épület csak egyben eladó.

Eladó Telek - Tapolca - R419409

14 500 000 Ft

Kiváló befektetés! Eladó Tapolcán a nyugati városrészben egy 3.142 m2-es belterületi ipari terület. Villany, víz és szennyvíz a telek határon megtalálható. Jó adottsága, hogy forgalmas út mellett helyezkedik el. GKSZ4 jelű építési övezet. Beépítési mód: szabadon álló. Megengedett legnagyobb beépítettség: 60 %. Megengedett legkisebb építménymagasság: 3,0 m. Megengedett legnagyobb építménymagasság: 6,0 m. Megengedett legkisebb zöldfelület: 40 %. Irányár:14.500.000.-Ft

Eladó Telek - Bük - R419035

189 000 000 Ft

Bükfürdő belterületén, már évek óta üzemelő, nagy forgalmú termálszállodák és termálfürdő környezetében eladó egy 26140 m2 területű, sík, 3 oldalról kerített, építési engedéllyel rendelkező (hosszabbítható), Wellness szálloda építésére alkalmas, termálkúttal és ivóvízkúttal -érvényes vízjogi engedéllyel- ellátott telek. Az ingatlanon a tervezett szálloda projekt fejlesztéseként/vagy önmagában, kiviteli tervekkel rendelkező wellness és medikális kezelő egységgel rendelkező 82 apartman-resort valósítható meg. A telken feltárt három db kút jelenleg hasznosításra előkészített, de lezárt állapotban van. Az egyes kutak vize hőmérsékletük és biológiailag aktív mikroelem tartalmuk miatt gyógyvízként valamint úszómedence ellátására hasznosíthatók. A vas és mangán kivonása után ivóvízként is felhasználható. A létesített három mélyfúrású kútból termelhető vízmennyiség kielégíti a tervezett beruházás(ok) vízszükségletét mind mennyiségi, mind pedig minőségi vonatkozásban. A tervezett szálloda teljes igényén túlmenően még marad kitermelhető termálvíz, amelyet egyéb célra lehet hasznosítani. A telek mentén aszfaltozott út kiépítése megtörtént. Irányár: 189.000.000 Ft.

Eladó Telek - Lesencetomaj kültelek - R418944

16 500 000 Ft

Almáskert eladó! A \"Lesencék\" völgyében nagyon szépen kialakított és fejlesztett almáskert a felvevő piaccal együtt eladó. Azon érdeklődők jelentkezését várjuk akik fantáziát látnak az egészséges táplálkozásra alkalmas gyümölcsök termesztésében és feldolgozásában. Hívjon és egyéb információkkal is szívesen állunk rendelkezésre.

Eladó Telek - Bp III. ker. Bécsi út - R417754

85 000 000 Ft

III. kerület Bécsi úton intézményi terület, amelyre lakóingatlan is építhető és ebben az esetben telek megosztás lehetséges. Az ára ekkor részarányos, közművek ingyenesen beköthető nem jelent plusz költséget. A Pomázi útnál hegyvidéki intézményi terület I-III-H/1, ennek alapján, saroktelek lévén szintterületi mutató 0,9 megengedett építmény magasság 9,5 m lakó épületi besorolással, 3 szintes mélygarázs 20+2 és 16 db felszíni parkoló, egy rámpás rakodó, projektként is eladó. A tervezett épület 2010-es engedélyezett tervekkel, látványtervvel is rendelkezik 1663 m2 nettó alapterület, bruttó 2490 m2. 1991-ben alapított, tehermentes cég.

Eladó Telek - Gyál Határ út - R417664

60 000 000 Ft

BEFEKTETŐK FIGYELEM ! Gyál és Budapest XVIII. kerület határán kínáljuk megvételre ezt a 3583 négyzetméteres, beépítetlen területként nyilvántartott téglalap alakú sík területen fekvő, közműves telket.. A területre a jelenlegi építészeti előírások szerint egy 9 lakásos társasház építésére alkalmas! A környék folyamatosan fejlődik, az M0-ás autópálya 2-3 percen belül elérhető! A telek irányár: 60 millió Forint. Nézze meg, és tegyen ajánlatot!R417664

Eladó Telek - Bp XVII. ker. Anna utca - R417598

160 000 000 Ft

Befektetők, vállalkozók figyelem! Rákoscsabán, közel a Péceli úthoz eladó egy 3501 m2-es, összközműves telek. A telek szélessége több mint 60 m, így társasház, szórakoztató központ, vendéglátó egység is kialakítható rajta. Jelenleg egy teremgarázs és egy felújítandó családi ház található rajta. Mivel az ingatlan kertészetként üzemelt sokáig, így számos dísznövény is marad, amellyel csodálatosan lehet parkosítani a későbbiekben. Ezen kívül még a vételár részét képezi számos építőanyag, ami a telken található. Érdemes megnézni és szabadjára engedni a fantáziát. A telek övezeti besorolása L4-XVII-06. Beépítés módja : oldalhatáron álló, legnagyobb építmény magassága: 6 m, legkisebb zöldfelülete: 60%, beépíthetősége terepszint alatt 35 %, felette 25%. A környék közlekedése és az infrastruktúra kiváló. Irányár: 160 MFt.

Eladó Telek - Bp III. ker. Újmegyeri tér - R417162

249 000 000 Ft

BEFEKTETŐKNEK, FEJLESZTŐKNEK REMEK LEHETŐSÉG! Békásmegyer Duna felőli oldalán eladó ez a kiváló adottságokkal rendelkező, jól kihasználható 2800 m2-es telek, melyen egy 1100 m2-es, egyszintes, bármilyen szolgáltatásra vagy üzleti tevékenységre is alkalmas épület található. Funkciója szerint intézményi besorolású, minden közmű megtalálható rajta, beépíthetősége 40%, legnagyobb épületmagasság 16 m, max. szintterületi mutató 2,0. Irányára: 249 MFt.

Eladó Lakás - Bp X. ker. Kőrösi Csoma sétány - R416629

65 000 000 Ft

X. a felújított Kőrösi Csoma sétányon, belső kétszintes, valóságban 170 m2-es, 6 szobás, dupla fürdőszobás téglalakás eladó, felújított szép, patinás házban. Az alsó szinten, ahol a konyha is megtalálható, még 3 külön bejáratú szoba, külön wc és fürdőszoba nyílik a közlekedőből. Lépcsőn jutunk a tetőtérben kialakított felső szintre, ahol tágas nappali és három szoba, tároló, fürdőszoba és külön WC található. A lakáshoz tartozik a belső udvarban egy parkolóhely és a konyha előtt egy kis terasz jellegű pihenő sarok, mely a fás belső udvarra néz. A lakást ajánlom nagycsaládoknak, több generációnak egyaránt, akik jól ki tudják használni a közösségi tereket, ugyanakkor nyugodt elszeparálódást ad a hat hálószobának köszönhetően. Remek infrastruktúra, a környéken minden bolt, szolgáltatás megtalálható, iskolák, óvodák a közelben. Kiváló közlekedés.

Eladó Üzlethelyiség - Tapolca - R416383

48 000 000 Ft

Kiváló üzleti lehetőség! Eladó Tapolcán a városközpontban egy 400 m2-es üzlethelyiség. Az alsó szinten van egy közel 260 m2-es üzlethelyiség , valamint iroda, wc-zuhanyzó, közlekedő. A félemeleten pedig egy 120 m2- es raktárhelyiség található. Az ingatlan fűtését gáz cirkó kazán biztosítja. Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal. Irányár : 48 millió Ft.

Eladó Önálló ház - Bp XX. ker. Pacsirtatelep - R416201

80 000 000 Ft

20. kerületben, Pesterzsébeten nagyon jó nevű öregek otthona ingatlannal együtt eladó. Az ingatlan étkezőkonyhája kimondottan világos. Az ingatlan alul 2, az emeleten három szobával rendelkezik. Mosdó mind a földszinten mind az emeleten található. A földszinti terasz, méretéből adódóan jól kihasználható. A gyönyörűen gondozott kert közel 200 m2. A kertben egy különálló 12 +fél M2-es kis ház található. Az ingatlan kizárólag céggel együtt eladó!!

Eladó Önálló ház - Dunakeszi - R415202

105 000 000 Ft

ELADÓ ÚJSZERŰ CSALÁDI HÁZ, JÓL BEJÁRATOTT, 20 ÉVE MŰKÖDŐ VENDÉGLÁTÓ EGYSÉGGEL, MELY 90 nm-es UTCAI BEJÁRATÚ ÖNÁLLÓ ÉPÜLETBEN TALÁLHATÓ ÉS MÁS TEVÉKENYSÉGRE IS ALKALMAS LEHET!!! Dunakeszin, eladásra kínálunk egy 2002-ben, 1080 m2-es teleken épített, 3 szintes, összesen 270 m2-es (+ 15nm pince), igényes kivitelezésű családi házat. A teraszon keresztül egy kisebb előszobából a hallba lépünk, innen nyílik a hatalmas nappali, egy kis dolgozószoba vagy gardrób, egy kádas fürdő, külön WC, az étkezős konyha, és innen vezet a lépcső az alsó és a felső szintre. A legfelső szinten az előtérből nyílik a 3 hálószoba, zuhanyzós fürdő, WC, és a gardrób helyiség. A földszinten tárolók, kazánház, szauna helyiség előkészítése, 2 állásos garázs található IPARI ÁRAMMAL. A ház fűtését (és meleg víz ellátását) gázkazán biztosítja, alternatívaként van egy vegyes tüzelésű kazán is. A telek szépen parkosított, füvesített, virágokkal, örökzöldekkel, ásott kúttal, ezenkívül található rajta még egy 2 állásos garázs és egy működő vendéglő, mely teljes berendezéssel, engedélyekkel, a házzal együtt eladó.

Eladó Telek - Sopron - R415111

19 500 000 Ft

VEGYE MEG MÉG MOST!!MERT RÖVIDESEN FELÉRTÉKELŐDIK A TERÜLET. Sopron, Bécsi-Dombon, a Hubertusz út végi mellékutcában eladó ez a remek adottságú (22m x 70m-es, 10% beépíthető) szinte sík, 1530 m2-es belterületi építési telek, örökpanorámával a Fertő tó felé. A telken a kerítés mentén több gyönyörű tuja, hátsó fronton pedig termő gyümölcsfák lettek beültetve. Szomszédságában állandó és üdülő lakók is élnek. Villany, víz a telken, építkezés alatt jó szolgálatot tehet a rajta lévő kis épület. A Bécs felé vezető út perceken belül elérhető, így ajánlom azoknak is akik akár minden nap a határ túloldalán dolgoznak. Folyamatosan fejlődő terület, közelében rövidesen megépül a közvetlen Bécsi útra levezető út, megindult a felvásárlás, utána már csak drágábban vehető.

Eladó Lakás - Bp VI. ker. Vasvári Pál utca - R414967

52 900 000 Ft

VI. KERÜLETBEN, A KÖRÚTON BELÜL ÚJSZERŰ LAKÁST KERES BEFEKTETÉSI CÉLLAL? Akkor Önnek ajánlom a Vasvári Pál utcában, ezt a III. emeleti, TETŐTÉRI, 65 m2-es, külön nyíló két szobás, világos, cirkófűtéses, klímás, csendes lakást. A ház kívül-belül jó állapotú, lift nélküli, a lakást 2009-ben átadott tetőtér-beépítéssel alakították ki, a belmagasság 3,2 m - 4,2 m. Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően nagyon jól bérbe adható és jelenleg is turisztikai befektetésként üzemel. Az ár részét képezi a lakásban található teljes berendezés, bútorok, háztartási és konyhai gépek. Irányár: 52.900.000 Ft.

Eladó Telek - Csévharaszt Nyáregyházi út - R414619

2 760 000 EUR

Pest megyében Csévharaszt mellett ipari terület eladó, mely minden szempontból ideális lehet cége számára. Logisztikailag fontos szerepet játszik az M5-ös autópálya, a 4-es főútvonal, a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér, és a vasút közelsége, mely több szállítási módra ad lehetőséget. Emellett kiváló infrastruktúrája, 60%-os beépíthetősége, és kedvező ára sem elhanyagolható szempont. Az ipari terület teljes területe 23 hektár. Eladó egyben vagy nagyobb részterületenként. Önkormányzati rendezési tervel rendelkezik, gáz és ipari áram, 150 méterre, közútról közvetlenül megközelíthető.

Eladó Önálló ház - Zalaapáti/Bókaháza - R414443

145 000 EUR

A Zala-folyó völgyének legcsodálatosabb tájegysége a Zalaapáti-hát vonulata. Ezen földrajzi egység Zalaszentgrót - Csáfordi hegytől egészen Nagykanizsáig, pontosabban Újudvarig húzódik (kb.50 km). ZALAAPÁTI ennek a dombvonulatnak - mint névadója és történelmi \"tulajdonosa\" - a közepén, a 75-ös főút mellett, a zalai termál háromszögben található (Hévíz, Zalakaros, Kehidakustány). Zala megye dimbes-dombos arculata, a Zala-völgye és a Kis-Balaton egyedi élő- és madárvilága igazi turisztikai \"csemegének\" számít. A falu nyugati részén található az a családi ház, melyet Önnek, kedves érdeklődő figyelmébe ajánlunk. Az ingatlan 2010-ben épült, 3 szintes, szintenként 140 m2. Jelenleg 3 komplett lakást alakított ki jelenlegi tulajdonosa. Földszinti 53, középső szinten 2 X 60 m2-es. Tetőtérben igény esetén még 2 lakás kialakítható, amihez minden közmű kiállás már rendelkezésre áll. A lakások egyenként, önállóan, külön körön fűthetők vegyes tüzelésű kazánnal, padlófűtésként. Falazata 38-as Porotherm tégla, pinceszinten 13, külső 10, tetőtérben 24 cm-es szigeteléssel. Nyílászárói egyedi, fa gyártású, hőszigetelt üveggel. A terület 1170 m2. Az ingatlan alkalmas népesebb család számára, valamint Hévíz és Keszthely közelsége miatt vendégek fogadására, vállalkozásként is. Személyes megtekintésért kérem írjon vagy hívjon! Az ingatlan irányára: 145.000,-EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

43 344 000 Ft

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

50 181 000 Ft

étterem

Eladó Szálloda
Budaörs

89 900 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Bem rakpart

23 100 000 Ft